Afbeeldingen

Kookinspiratie sessie

Tijdens de kookinspiratie sessies bij de Zorgcirkel krijgt de visie op eten en drinken nieuwe diepgang. Hoe kun je in de dagelijkse routine van ontbijten, lunchen en thee drinken zorgen voor een veilige omgeving? Een omgeving waarin ouderen, ondanks hun soms stevige beperkingen, toch hun eigen beslissingen kunnen blijven nemen. Een omgeving waarin zij warme sociale contacten kunnen ervaren en het gevoel van nut te zijn kunnen behouden. Wat ons hele leven zo belangrijk is, kan door hele kleine attenties zo belangrijk blijven.

Plezier en de missie van PostNL Extra@Home

“WIJ BEZORGEN PLEZIER” is de missie van PostNL Extra@Home. Iedereen die hier werkt, draagt bij aan het bezorgen van plezier. De één direct en de ander indirect. Het hele bedrijfsproces en alle afdelingen zijn vol in beeld. Iedereen die hier werkt, herkent zichzelf in deze visual want sfeer maak je met elkaar. Als inspiratie hangt dit werk van meer dan drie meter breed levensgroot in de bedrijfskantine.

Kleurrijke notulen van levendige meetings

AgendaNotulen

Dit is een greep uit de getekende notulen van de levendige meetings van een groep kleurrijke ondernemers. Vanuit een deels gezamenlijke basis is ieders belang daar zo verschillend. Door de agenda te tekenen, wordt de aandacht op een plezierige manier op de komende meeting gevestigd. De getekende notulen leggen de gemaakte afspraken en actiepunten op een prettige wijze vast. Soms zijn lastige discussies moeilijk te vangen. Tekenen kan heikele onderwerpen neutraliseren, zonder de kern van de zaak uit het oog te verliezen. Door het speelse karakter en de universele taal brengt het mensen samen in al hun diversiteit.

Onderzoek in een notendop van het UMC Utrecht

UMCU Bloeddrukmeting

Geef eens een pitch van je uitgebreide onderzoek aan een wandelend publiek tussen alle andere vluchtige presentaties van collega’s. Alles is tekst en alles is belangrijk, de opzet van het onderzoek, de data, de afwijkingen en de conclusies. In deze infographic trekken de tekeningen de aandacht. Ze maken visueel waar het onderzoek in de kern over gaat en wat de resultaten zijn. Ben je meer geïnteresseerd en benieuwd naar de exacte gegevens en de wetenschappelijke uitleg? Blijf dan wat langer staan en bekijk de tabellen en de verklarende teksten.

Bij De Zorgcirkel is elke locatie uniek

Na het definiëren van de regionale visie op Eten & Drinken wil de Zorgcirkel nog een stap verder. Elke locatie heeft namelijk eigen wensen, dromen en mogelijkheden. Wat past hier het beste? Hoe zien jullie de toekomst? Wat willen jullie dit jaar bereiken? Om die ruimte te geven, gaat deze koffer vol keuzemogelijkheden langs de locaties. Zo krijgt de algemene visie op elke plek een passende invulling en worden de specifieke kwaliteiten overal optimaal benut.

De Kamer van Koophandel checkt alle aspecten van IT Security

Bij de Kamer van Koophandel weten ze dat IT Security vele malen meer behelst dan alleen het installeren van een firewall en een virusscanner. Om dit breed onder de aandacht van de medewerkers en de IT afdelingen te houden, vertalen we de veelal technische vaktaal naar sprekende tekeningen die iedereen snapt. Wat is een ‘honeypot’? Waar moet je aan denken bij ‘role based access control’? Hoe ga je om met de ‘privacy wetgeving’? Met een korte uitleg erbij, onthoud je het voor altijd.